medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

“2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” sona erdi

Spor - 13/10/2024 25 Gösterim 0 Yorum

Mudanya Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” iki gün süren yarışların ardından sona erdi.

Yüzme, bisiklet ve koşu sporunu ardı ardına yaptıkları için “demir adam” tanımıyla bilinen triatletlerin final parkuru, Mudanya’nın havası, denizi ve tarihi eşliğinde tamamlandı.

Mudanya Mütarekesi’nin 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılan finallerde, 13 ile 70 yaş arası 485 triatlet, Elit, Genç, Yıldız, Yaş Grupları, M3 ve PTS olmak üzere 17 ayrı yaş kategoride yarıştı.

Dereceye girenlere ödülleri Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mudanya Gençlik ve Spor Müdürü Çağlar Yeni, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, federasyon yöneticileri ve ilçe protokolünün katıldığı törenle verildi.

Mütareke etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mudanya Triatlanu Türkiye Finali’nin bir ilk olduğunu ancak son olmayacağını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Olağanüstü bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu alandaki organizasyonları uluslararası olarak yapmak istiyoruz” dedi. Dalgıç, şöyle devam etti:

“Triatlon gibi multidisipliner bir sporun kaybedeni olmaz, katılmak yeterlidir. Her bitiren şampiyondur. Yarışlara katılım ve ilgide çok yüksekti. Sporcularımız, antrenörleri ve aileleri ile birlikte bin 500 kişilik misafirimiz vardı. Onları Mudanya’da ağırlamaktan büyük keyif aldık. Mudanya hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin dışa açılan kapısıdır. Her zaman da öyle olmuştur. Bu nedenle de triatlonu çok önemsiyoruz. Gece gündüz emek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Eylül Ayında Yenişehir Havalimanı’nda 13,000 Yolcu Ağırladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Havalimanı'nın 2024 yılı eylül ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Açıklamaya göre, Bursa Yenişehir Havalimanı'nda eylül ayında, ...

- 13/10/2024
IMG
Hırvat-Türk Dostluk Derneği’nden LÖSEV’e Anlamlı Ödül

Hırvat-Türk Dostluk Derneği 5 yılda bir verdiği bu ödülleri bu sene lösemi ve kanser alanındaki çalışmaları ve on binlerce çocuğun hayatına dokunması sebebiyle Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV'e verdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı ...

- 13/10/2024
IMG
Büyükakın: Kocaeli Gençleri Teknolojide Lider Olacak

TEKNOFEST 2024'te 11 teknoloji takımı Türkiye birinciliği getirirken 9 takım da farklı kategorilerde dereceye girmeyi başardı. TEKNOFEST tarihine geçen Kocaelili gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘'Gençlerimizin geliştirdikleri ...

- 13/10/2024
IMG
Başkan Tugay,“Dünyaya örnek olacağız”

İzmirlilere daha iyi hizmet verebilmek ve kent yaşamını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen İzmir Şehir Kart projesinde yeni bir aşamaya geçiliyor. Alışverişlerde indirimlerden kampanyalara, öğrencilere özel avantajlardan sosyal yardımlara kadar birçok kolaylık sağlayan ...

- 13/10/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10