medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Başkan Büyükkılıç’a “SGK Haftası” ziyareti

Güncel - 21/05/2024 60 Gösterim 0 Yorum

Her yıl 16 Mayıs'ı içine alan hafta, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, "Kendilerine anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederken Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutluyor, gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Birlik, beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, "Sosyal Güvenlik Kurumu'muza çalışmalarında başarılar diliyorum. Kayseri'miz için hep birlikte hizmetler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç'a günün anısına çiçek takdim eden Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Türkoğlu da misafirperverliğinden dolayı Büyükkılıç'a teşekkür ederken, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı da tebriklerini iletti.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A ‘HAYIRLI OLSUN' ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerin ardından ‘hayırlı olsun' ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Bu kapsamda, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir ve beraberindeki heyet ile Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Sinan Gündüz ve öğretmenler Büyükşehir Belediyesi'ni ayrı ayrı ziyaret etti.

Misafirler de Başkan Büyükkılıç'a yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı ‘hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, yeni dönemde başarılar dilediler.

Haberler

IMG
Ghebreyesus: DSÖ, Lübnan Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalışıyor

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, Lübnan'daki toplu kaza olayına yanıt vermek için Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalıştığını belirterek, “Önceki aylarda, DSÖ ve ortakları, ülke hastanelerinin 3’te 2’sinden ...

- 20/09/2024
IMG
Türk: Hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye çağırıyorum

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye ve onları çevrimiçi tehditlere karşı korumaya çağırarak, “Çözümlerin insan hakları temelinde olması ve ...

- 20/09/2024
IMG
Pavel: Kore Cumhuriyeti, ileri teknolojiler alanında öncülerden biri oldu

Çekya Devlet Başkanı Pavel, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile birlikte ülkeler arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir platform olan Çek-Kore İş Forumu'nu resmen başlatma fırsatı bulduğu için mutlu ...

- 20/09/2024
IMG
Van ve Bitlis için kuvvetli yağış uyarısı

MGM’den yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra Van çevreleri ile Bitlis'in kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ...

- 20/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10