medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Başkan Büyükkılıç, sel baskını ve su taşkınlarını önleyecek altyapı çalışmasını inceledi

Güncel - 30/07/2023 50 Gösterim 0 Yorum

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda, bünyesindeki kuruluşları ile kent merkezi ve kırsalda yerel yönetim hizmetleri kapsamında çeşitli projeleri bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, altyapı kuruluşu Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü marifetiyle de Kayserililerin yaşam kalitesini arttırmak için yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, kent genelinde içme suyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı konularında hizmetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerince, Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi Veysel Caddesi’nde yürütülen yağmur suyu ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını inceledi.

Büyükkılıç’a teknik gezi sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdür Vekili Yavuz Çağan ve daire başkanları eşlik etti.

İncelemeler esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, bu çalışma ile sel felaketi ve su baskını tehlikelerini önlemiş olduklarını kaydederek, “Altınoluk Mahallemizdeyiz. Zaman zaman şiddetli yağmur yağdığında kanal, yağmur suyuyla buluştuğu zaman taşımama riski oluşuyor. Biz bunu rahatlatmak amacıyla burada 500’lük yağmur suyu kanalını ayrıca yaparak sistemi rahatlatmış oluyoruz. İnşallah sel felaketi, su baskını gibi tehlikeleri de önlemiş oluyoruz” dedi.

Büyükkılıç, çalışmada emeği geçenlere ve yüklenici firmaya teşekkür ederek 1 kilometrelik hattın mahalleye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Veysel Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Ghebreyesus: DSÖ, Lübnan Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalışıyor

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, Lübnan'daki toplu kaza olayına yanıt vermek için Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalıştığını belirterek, “Önceki aylarda, DSÖ ve ortakları, ülke hastanelerinin 3’te 2’sinden ...

- 20/09/2024
IMG
Türk: Hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye çağırıyorum

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye ve onları çevrimiçi tehditlere karşı korumaya çağırarak, “Çözümlerin insan hakları temelinde olması ve ...

- 20/09/2024
IMG
Pavel: Kore Cumhuriyeti, ileri teknolojiler alanında öncülerden biri oldu

Çekya Devlet Başkanı Pavel, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile birlikte ülkeler arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir platform olan Çek-Kore İş Forumu'nu resmen başlatma fırsatı bulduğu için mutlu ...

- 20/09/2024
IMG
Van ve Bitlis için kuvvetli yağış uyarısı

MGM’den yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra Van çevreleri ile Bitlis'in kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ...

- 20/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10