medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Bursa’da Madrigal rüzgarı esti

Güncel - 25/07/2023 28 Gösterim 0 Yorum

Nev Sağlık Grubu’nun etkinlik sponsoru olduğu konserde Madrigal’i izlemeye gelen Bursalılar, Açıkhava Tiyatrosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Grubun Bursalı solisti Anıl Erdem Cevizci, 61 yıldır devam eden bu muhteşem festivalde kendi memleketinde sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Bursalı hayranlarının karşısında tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.

Cevizci, bu imkanı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Solist Cevizci ile birlikte sahneye çıkan Ceyhun Kaan Karakaş, Kaan Alıcı, Sanlı Akgün ve Burak Emir Kamacı’dan oluşan Madrigal, “Neden Diye Sorma” şarkısıyla başladığı konserde izleyenlerin sevgi seliyle karşılandı.

2020 yılında yayınladığı “Seni Dert Etmeler” adlı şarkısıyla uzun süre müzik listelerinden düşmeyen Madrigal, “Geçme Artık Sokağımdan”, “Aynadaki Görüntün, “Ne zamandır Sendeyim” gibi parçalarını sırasıyla Bursalı hayranları için seslendirdi. Özellikle genç takipçilerinin dillerinden düşürmediği “Dip” ve “Senden Yoksun” gibi hit şarkılarını, Açıkhava Tiyatrosu’ndaki binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Madrigal, sahne performansıyla da büyük alkış aldı.

Seyircinin yoğun alkışları ile konser sonunda yeniden sahneye dönen grup, Bursalı hayranlarına “Seni Dert Etmeler” şarkısıyla veda etti.

Gecede, festival ana sponsoru Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Madrigal grubuna teşekkür plaketi sundu.

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Ghebreyesus: DSÖ, Lübnan Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalışıyor

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, Lübnan'daki toplu kaza olayına yanıt vermek için Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalıştığını belirterek, “Önceki aylarda, DSÖ ve ortakları, ülke hastanelerinin 3’te 2’sinden ...

- 20/09/2024
IMG
Türk: Hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye çağırıyorum

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye ve onları çevrimiçi tehditlere karşı korumaya çağırarak, “Çözümlerin insan hakları temelinde olması ve ...

- 20/09/2024
IMG
Pavel: Kore Cumhuriyeti, ileri teknolojiler alanında öncülerden biri oldu

Çekya Devlet Başkanı Pavel, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile birlikte ülkeler arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir platform olan Çek-Kore İş Forumu'nu resmen başlatma fırsatı bulduğu için mutlu ...

- 20/09/2024
IMG
Van ve Bitlis için kuvvetli yağış uyarısı

MGM’den yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra Van çevreleri ile Bitlis'in kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ...

- 20/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10