medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Siyasilerden Özkan Uğur için başsağlığı mesajı

Güncel - 09/07/2023 57 Gösterim 0 Yorum

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mesajı şöyle:

“Değerli sanatçımız Özkan Uğur’un vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Türk Müziği'nin unutulmaz gruplarından MFÖ'nün solisti, canlandırdığı karakterlerle hafızalarımıza kazınan kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mesajında “Derin bir hüzün içindeyiz... Sadece notalarda değil, ruhlarımızda da derin izler bırakan Özkan Uğur’u kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yayımladığı mesaj şöyle:

“Bu hayata sesiyle, güler yüzüyle, enerjisiyle unutulmaz izler bırakan usta sanatçı Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.”

İstanbul Valisi Davut Gül, Twitter hesabından yayımladığı mesajında “Değerli sanatçı Özkan Uğur aramızdan ayrıldı. MFÖ grubuyla tanıdığımız, sinema dünyasında da kıymetli eserlere imza atan sanatçıya Allah'tan rahmet, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Müziği ve oyunculuğuyla ülkemizin sevilen sanatçılarından Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Müzik ve Sinema dünyasının usta sanatçısı Özkan Uğur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“MFÖ grubuyla tanıdığımız, değerli sanatçı Özkan Uğur aramızdan ayrıldı. Kıymetli eserlere imza atan sanatçıya Allah'tan rahmet; sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Türk müziğine ve sinema dünyasına olan katkısı asla unutulmayacak... Mekanı cennet olsun!”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın mesajı şu şekilde:

““Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz Sabretmeye, sevmeye, öğrenmeye” Pek çok eseriyle gönüllerimizde yer eden Özkan Uğur’un vefat haberi bizleri derinden üzdü. Sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Vefat haberini teessürle öğrendiğim, unutulmaz ses ve sinema sanatçımız Özkan Uğur’a Rabbim’den rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin ve tüm sanat camiasının başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Türk müziğinin ve Türk sinemasının değerli isimlerinden Özkan Uğur'u kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'un vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Müzisyen ve oyuncu kimliğiyle bizlere unutulmaz eserler bırakan merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi, MFÖ grubundan arkadaşları Mazhar Alanson ile Fuat Güner olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Uzun süredir hayat mücadelesi veren Özkan Uğur'dan güzel haberler beklerken ne yazık ki vefat haberini aldık. Çok özel, çok özgün bir sanatçımızdı. Sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Sanatçı Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınları, sevenleri ve sanatçı dostlarına başsağlığı diliyorum.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin mesajı şöyle:

“MFÖ’nün Özkan’ı, Cennet Mahallesi’nin Beter Ali’si, oynadığı tüm dizilerle, söylediği tüm şarkılarla kalbimizde taht kuran kıymetli sanatçımız Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik, çok üzgünüz. Türk müziğine ve sinemasına katkıları unutulmayacak. Ruhu şad olsun.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yazdığı ve söylediği şarkılarla, oynadığı karakterlerle hepimizin sevgisini kazanan, neşesiyle ve enerjisiyle sanat dünyamıza değer katan Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında şunları kaydetti:

““Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Cümle alem birdir bize” Filmleri ve şarkılarıyla kültür sanat dünyamızın en sevilen isimlerinden biri haline gelen Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Ghebreyesus: DSÖ, Lübnan Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalışıyor

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, Lübnan'daki toplu kaza olayına yanıt vermek için Halk Sağlığı Bakanlığı ile birlikte çalıştığını belirterek, “Önceki aylarda, DSÖ ve ortakları, ülke hastanelerinin 3’te 2’sinden ...

- 20/09/2024
IMG
Türk: Hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye çağırıyorum

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, hükümetleri gençler için dijital eğitimi teşvik etmeye ve onları çevrimiçi tehditlere karşı korumaya çağırarak, “Çözümlerin insan hakları temelinde olması ve ...

- 20/09/2024
IMG
Pavel: Kore Cumhuriyeti, ileri teknolojiler alanında öncülerden biri oldu

Çekya Devlet Başkanı Pavel, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile birlikte ülkeler arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir platform olan Çek-Kore İş Forumu'nu resmen başlatma fırsatı bulduğu için mutlu ...

- 20/09/2024
IMG
Van ve Bitlis için kuvvetli yağış uyarısı

MGM’den yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra Van çevreleri ile Bitlis'in kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ...

- 20/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10