medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Call of Duty: Mobile’ın 6. Sezonu Templar’ın yemini başladı

Teknoloji - 07/07/2023 114 Gösterim 0 Yorum

Call of Duty: Mobile 6. Sezonu Templar’ın Yemini, oyunculara Buldozer - İlkel Tehdit veya Wraith - Vahşi Savaşçı gibi operatörlerin yanı sıra yeni ücretsiz ve özel içeriklerle dolu 50 seviyelik savaş bileti, ödülleri kazanma fırsatı da veriyor.

Yeni sezonla birlikte oyuna GRAU 5.56 saldırı tüfeği, Hayatta Kalma Eğitimi Avantajı, silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, Call of Duty Puanları ve sezon boyunca daha içerik de oyuncuları bekliyor olacak.

Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla birlikte oyuna eklenecek yenilikler ve içerikler şu şekilde;

Yeni Kara Savaşı Haritası – Armada – Oyundaki üçüncü Kara Savaşı haritası olan Armada, ilk olarak Call of Duty: Black Ops Cold War'da oyuncuların beğenisine sunuldu. Su kaplı Armada, oynanışa Helikopterler ve Hava Motoru dahil olmak üzere bir Gambot ekliyor.

Yeni Çok Oyunculu Modu – Arena – Dört oyuncudan oluşan üç takım, raunt tabanlı Takım Ölüm Maçı formatında mücadele edebilecekler. Yeni mod, hibrit bir Battle Royale modu olacak ve her yeni bir BR halkası, her turda aksiyonu daha da yakınlaştıracak. Oyuncular New Vision Şehri veya Ekoloji Laboratuvarı bölgelerinde mücadele edebilecek.

Yeni Silah ve Eklenti – İlk olarak Call of Duty: Modern Warfare'de yer alan GRAU 5.56, hassas mühendislikle oluşturulmuş hafif ve manevra kabiliyetine sahip bir saldırı tüfeğidir. Sezonluk görevleri tamamlayan oyuncular ayrıca Hades LMG için yeni bir imza eklentisi olan Kalp Bulucu kazanabilir.

Ayrıca yeni sezonla birlikte oyunda çeşitli güncellemeler, iyileştirmeler, sezonluk görevler, çekilişler, temalı etkinlikler ve daha fazlası da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Büyükşehir, Yenilenebilir Enerjileri Desteklerken Kadın İstihdamına da Katkı Sunuyor

İklim ve coğrafi konumu itibari ile güneşlenme süresinin en fazla olduğu illerden biri olan Mersin'de, kentin güneş enerji potansiyelini değerlendirerek temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Büyükşehir, çevre dostu uygulaması ile enerji tasarrufu ve verimliliği ...

- 03/09/2024
IMG
Büyükşehir Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenliyor

Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Konteyner Kentlerde kalan çocuklar için sünnet şöleni düzenliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde bulunan Konteyner Kentlerde yaşayan 165 çocuk sünnet ...

- 03/09/2024
IMG
Yeni Kamyon Garajı'nda Hak Sahibi Esnaflar İçin Kura Çekimi Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eski Kamyon Garajı'nın Aksaray Yolu'nda yapımını sürdürdükleri Yeni Kamyon Garajı'na taşınması çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Konya şehir merkezinde trafik yoğunluğunu azaltacak ve taşıma sektöründeki ...

- 03/09/2024
IMG
Büyükşehir'den Çiftçilere Arpa Alım Desteği

Denizli'de en fazla 5 büyükbaş hayvana sahip aile işletmelerine arpa flake yem desteği verecek Denizli Büyükşehir Belediyesi çiftçinin elinde kalan arpa için alıma çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçük aile işletmelerine yönelik hayata geçireceği proje ile hem ...

- 03/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10