medya@uobenkural.com.tr  ||  0 850 305 08 24 Hakkımızda Künye Bize Ulaşın
IMG-LOGO

Konya Büyükşehir Spor Konya Okçuluk Turnuvası’na ev sahipliği yaptı

Spor - 30/07/2023 82 Gösterim 0 Yorum

26 şehir ve 32 kulüpten farklı yaş kategorilerinde 462 sporcunun hedefi on ikiden vurmak için yarıştığı turnuvada dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde düzenlenen ve 3 gün boyunca büyük heyecana sahne olan okçuluk turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür etti.

2023 Dünya Spor Başkenti Konya, ulusal düzeyde önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’nin 26 farklı şehrinden yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Spor Konya Okçuluk Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2023 Dünya Spor Başkenti ünvanını taşıyan Konya’nın yıl içerisinde ulusal ve uluslararası birçok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya devam ettiğini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Spor Konya” projesi kapsamında düzenlenen Türkiye geneli Okçuluk Turnuvasının da bunlardan birisi olduğunu belirten Başkan Altay, “Ülkemizin birçok şehrinden okçulukla ilgilenen sporcular Konya’mızda bir araya geldi. Çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde düzenlenen ve 3 gün boyunca büyük heyecana sahne olan okçuluk turnuvasına katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Amacımız; şehrimizin sadece bir yıl için değil, her daim sporun başkenti olarak anılmasını sağlamak. Bu amaçla bundan sonra da çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Selçuklu Cumhuriyet Çim Saha’da gerçekleştirilen Spor Konya Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye’nin 26 şehrinden ve 32 faklı kulübünden toplam 462 sporcu hedefi on ikiden vurabilmek için kıyasıya mücadele etti.

3 gün süren okçuluk turnuvasında; 9-10 yaş kız-erkek, 10-11 yaş kız-erkek, 13-14 yaş kız- erkek ve büyükler kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödül verildi.

Hibya Haber Ajansı

Haberler

IMG
Büyükşehir, Yenilenebilir Enerjileri Desteklerken Kadın İstihdamına da Katkı Sunuyor

İklim ve coğrafi konumu itibari ile güneşlenme süresinin en fazla olduğu illerden biri olan Mersin'de, kentin güneş enerji potansiyelini değerlendirerek temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Büyükşehir, çevre dostu uygulaması ile enerji tasarrufu ve verimliliği ...

- 03/09/2024
IMG
Büyükşehir Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenliyor

Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Konteyner Kentlerde kalan çocuklar için sünnet şöleni düzenliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde bulunan Konteyner Kentlerde yaşayan 165 çocuk sünnet ...

- 03/09/2024
IMG
Yeni Kamyon Garajı'nda Hak Sahibi Esnaflar İçin Kura Çekimi Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eski Kamyon Garajı'nın Aksaray Yolu'nda yapımını sürdürdükleri Yeni Kamyon Garajı'na taşınması çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Konya şehir merkezinde trafik yoğunluğunu azaltacak ve taşıma sektöründeki ...

- 03/09/2024
IMG
Büyükşehir'den Çiftçilere Arpa Alım Desteği

Denizli'de en fazla 5 büyükbaş hayvana sahip aile işletmelerine arpa flake yem desteği verecek Denizli Büyükşehir Belediyesi çiftçinin elinde kalan arpa için alıma çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçük aile işletmelerine yönelik hayata geçireceği proje ile hem ...

- 03/09/2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10